Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Οι 20 πιο κακοντυμένες του φεστιβάλ των Καννών


Το 67ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών έχει πια τελειώσει. Οι διάσημοι πέρασαν καλά, αλλά εμείς ίσως περάσαμε καλύτερα καθώς τώρα έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε τα μαχαίρια, να τα ακονίσουμε και με ένα στόμα μια φωνή να πούμε ποιες ΔΕΝ μας άρεσαν καθόλου. Εντάξει, υπερβάλλουμε και λίγο.
Εκπληκτικές δημιουργίες σχεδιαστών, εντυπωσιακά χτενίσματα και λαμπερά μακιγιάζ από τη μία. Από τη άλλη όμως (γιατί πάντα υπάρχει και η "άλλη") πολλές λανθασμένες ενδυματολογικές επιλογές και φυσικά η γυναίκα με το μούσι Conchita.
Βεβαίως, όπως κατάλαβες, στο κόκκινο χαλί όλοι οι καλοί και οι κακοί χωράνε. Ας εστιάσουμε όμως στους κακούς - να βγάλουμε και το άχτι μας, που είμαστε εμείς στο Παγκράτι και αυτοί στις Κάννες.
Είτε το ήθελαν είτε όχι κάποιες κυρίες της μεγάλης οθόνης μας άφησαν άφωνες, με το παγωτό στο χέρι, με ένα τρέμουλο στα χείλη, με τις παρουσίες τους. Εμείς είδαμε, κρίναμε και σας παρουσιάζουμε μερικές από τις χειρότερες εμφανίσεις που πέρασαν φέτος από τις Κάννες. Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Πηγή: cosmo.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!