Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Η επιστροφή του Μήτρογλου στο Γ. Καραϊσκάκης

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν ήταν στην αποστολή της Φούλαμ για το ματς με την Τσέλσι και έτσι βρήκε την ευκαιρία να έρθει στην Ελλάδα ενόψει του φιλικού της Εθνικής με την Νότιο Κορέα και θα παρακολουθήσει το ντέρμπι "αιωνίων".

Ο πρωταγωνιστής του ντέρμπι της Λεωφόρου, Κώστας Μήτρογλου, θα δώσει το παρών στο Γ. Καραϊσκάκης για να δει από κοντά την πρώην ομάδα του στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής επιθετικός θα ερχόταν στην Ελλάδα την Δευτέρα για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής νόψει του φιλικού της Τετάρτης με την Νότιο Κορέα, όμως το γεγονός ότι αποκλείστηκε από την αποστολή της Φούλαμ για τον αγώνα με την Τσέλσι του έδωσε την ευκαιρία να αφιχθεί νωρίτερα.

Έχει επικοινωνήσει με ανθρώπους του Ολυμπιακού και θα βρεθεί στις εξέδρες του Γ. Καραϊσκάκης για να ζήσει από κοντά το ντέρμπι που μπορεί να κρίνει και μαθηματικά τον φετινό τίτλο.

Πηγή: newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!