Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Μία νέα πρόκληση!


Η Lufthansa ανανεώνεται και παρουσιάζει στους λάτρεις των ταξιδιών με αεροπλάνο, την νέα της δημιουργία η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την νέα Premium Economy Class. Καινούρια και άνετα καθίσματα με 50 τοις εκατό περισσότερο χώρο, που θα συμβάλει σε μια νέα ταξιδιωτική εμπειρία σε προσιτή τιμή!

«Η νέα Premium Economy Class θα δημιουργήσει μια εντελώς καινούρια ταξιδιωτική εμπειρία, που συνδυάζει προσιτή τιμή και περισσότερη άνεση. Τα καθίσματα προσφέρουν έως και 50% περισσότερο χώρο από την Economy Class εξασφαλίζοντάς μας προνομιακή θέση μέσα στο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον», δήλωσε ο Jens Bischof, μέλος του Συμβουλίου της Lufthansa German Airlines, αρμόδιος για sales, product και marketing, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Premium Economy στο περίπτερο της Lufthansa στην αίθουσα 25 του εκθεσιακού κέντρου.

Το νέο προϊόν θα επιτρέψει στη Lufthansa να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις πολλών επιβατών που ταξιδεύουν είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για λόγους αναψυχής και επί του παρόντος επιλέγουν την Economy Class ή αντίστοιχη κατηγορία θέσης άλλων αεροπορικών εταιριών.

Πηγή: touristorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!