Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 36Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ITTFA BELGRADE 2014


Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για τη στήριξη και προβολή του τουρισμού ,την ενίσχυση του αντίστοιχου τμήματος και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων - μελών του, πραγματοποίησε επιχειρηματική αποστολή στo Βελιγράδι.
Η αποστολή πραγματοποιήθηκε από 26 Φεβρουαρίου μέχρι 2 Μαρτίου 2014, κατά τη διάρκεια λειτουργίας της 36ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού  (ITTFA 2014).
Στην έκθεση αυτή , που θεωρείται η μεγαλύτερη των Βαλκανίων, συμμετείχαν 50 επιχειρηματίες της Χαλκιδικής, που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού.
Στο περίπτερο της Χαλκιδικής που βρισκόταν σε κεντρικό σημείο της έκθεσης (σταντ 1118, hall 1) έκτασης 40 τμ, οι φορείς της Χαλκιδικής έδωσαν  δυναμικό παρών .
 Συμμετείχαν ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής με τον πρόεδρο του κο Τάσιο Γρηγόριο, το Επιμελητήριο Χαλκιδικής με τον πρόεδρό του κο Γκιλή Γεώργιο, η Ένωση Κάμπινγκ με τον πρόεδρό του κο Δεληδημητρίου Αντώνιο και η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων δωματίων με τον πρόεδρό του κο Χαδαλή Δημήτριο.
Τα μέλη της επιχειρηματικής αποστολής που παρευρέθησαν στο χώρο της έκθεσης πραγματοποίησαν επαφές με τουριστικούς πράκτορες της Σερβίας, αλλά και μεμονωμένους πελάτες που θέλουν να επισκεφτούν την Χαλκιδική, ενώ μοιράστηκε στους επισκέπτες και διαφημιστικό υλικό .
Στην αποστολή παρευρίσκονταν επίσης τα μέλη του ΔΣ του Επιμελητήριου, ο πρόεδρος του τουριστικού τμήματος του Επιμελητηρίου κος Θωμασούλης Γεώργιος, ο κος Λελεγιάννης Δημήτρης και η κα Μαυροφρύδη Βάρβαρα  .
Το περίπτερο της Χαλκιδικής επισκέφθηκαν ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, κος Θεόδωρος Καράογλου, που βρέθηκε στο Βελιγράδι για να ενισχύσει την ελληνική παρουσία, και ο Μητροπολίτης Δωδώνης, Σεβασμιώτατος κ.κ. Χρυσόστομος.
Ιδιαίτερη νότα έδωσε η παρουσία της χορωδίας της Καλλικράτειας που συνόδευε την αποστολή, όπου μέσα από τα τραγούδια της προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!