Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΕΝΑΣ Μ` ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ


Όταν βλέπω τη Ρούμπυ ένα λέω. Υπάρχουν κάποια θηλυκά που γεννήθηκαν για το κρεββάτι, για τίποτα άλλο. Ούτε να βγεις μαζύ τους, να μιλήσεις, να γευματίσεις, να κάνεις παρέα. Για τίποτα άλλο.

Έχουν επάνω τους αυτό το σεξουαλικό, το έκφυλο, που ξακάθαρα σου θυμίζουν ότι στη ζωή υπάρχει και το κρεββάτι. Όχι για ύπνο. Με γυναίκα σαν τη Ρούμπυ ξαπλώνεις για να ξεκινήσεις από το άλφα και να βιώσεις όλη τη διαδικασία, την υπέροχη, την κολασμένη, την ευλογημένη διαδικασία μέχρι να φθάσεις στο ωμέγα της Βίβλου.

Έτσι είναι. Όπως έχεις τις εικόνες στην εκκλησία, στο σπίτι σου, για να προσεύχεσαι, για να έρθεις σε επαφή με το Θεό, με το Άγνωστο, έτσι και οι γυναίκες σαν τη Ρούμπυ σου δίνουν επιτόπου το μήνυμα ότι δεν γεννήθηκαν για να είναι μάνες, αδελφές, ξαδέλφες, εργαζόμενες, τραγουδίστριες, αθλήτριες, πωλήτριες, γραμματείς, τίποτα απ’όλα αυτά. Μόνο σεξ. Για τίποτα άλλο.

Η Ρούμπυ έγινε παγκόσμια γνωστή σα μία απ’αυτές που έπαιζαν με τον Σύλβιο Μπερλουσκόνι. Παγκόσμια γνωστή; Παγκόσμιο σύμβολο, να λέω καλύτερα.

Τελευταίο της κτύπημα, άσχετο με το θέμα που συζητάμε, είναι μία συνέντευξη που έδωσε η Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, γνωστή ως Ρούμπυ, όπου περιέγραψε τι γινόταν σ’ένα πάρτυ στην πολυτελή βίλα του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας.

Περισσότερες από πέντε γυμνές γυναίκες αυνανιζόντουσαν, αλληλοχαϊδευόντουσαν και ο μοναδικός άνδρας, ο καβαλιέρε, έγλυφε τα γεννητικά όργανα της μιας ενώ μία άλλη του έκανε στοματικό σεξ. Αυτά ισχυρίζεται η Ρούμπυ, η οποία κατά δήλωσιν της δεν συμμετείχε αυτή στα όργια. Κατά λάθος βρέθηκε.

Πηγή: apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!