Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής στηρίζει την αναγνώριση της ποιότητας της επιτραπέζιας ελιάς


Η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων και την Πανελλήνια Ένωση Μεταποιητών-Εξαγωγέων Επιτραπέζιας Ελιάς, στην δημιουργία του πρώτου πάνελ γευσιγνωσίας της επιτραπέζιας ελιάς για την Ελλάδα και από τα πρώτα παγκοσμίως.
Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου κ. Τερτιβανίδης Κων/νος, ο οποίος έχει εκπαιδευτεί ως Εθνικός Επικεφαλής της ομάδας γευσιγνωσίας από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας στη Μαδρίτη, θα εκπαιδεύσει σε συνεργασία με τον Επίκουρο Καθηγητή Ευστάθιο Πανάγου, τα μέλη που θα στελεχώσουν το πάνελ.
Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα μπορεί να αναγνωρισθεί και με την επίσημη μέθοδο η ανώτερη ποιότητα της Χαλκιδικιώτικης επιτραπέζιας ελιάς.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων στην Λυκόβρυση Αττικής κατά τις ημερομηνίες 6, 7, 20, 21 Μαρτίου και 3, 4 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!