Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Δωρεάν Σεμινάριο Ερμηνείας Όπερας!


Δωρεάν Σεμινάριο Ερμηνείας Όπερας
με τη διάσημη υψίφωνο CHERYL STUDER
για την προετοιμασία Ελλήνων λυρικών τραγουδιστών για το
38ο Διεθνές Grand Prix Μαρία Κάλλας – Όπερα
από 10 έως 18 Μαρτίου 2014



To Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και το Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο Athenaeum με χαρά ανακοινώνουν τη διεξαγωγή των 38ου και του 39ου Διεθνών Διαγωνισμών Grand Prix Μαρία Κάλλας για Όπερα το 2014 και Πιάνο το 2015. Οι Διεθνείς Διαγωνισμοί Grand Prix Μαρία Κάλλας, για την Όπερα και το Πιάνο, που επιστρέφουν μετά από δύο χρόνια σιωπής, διεξάγονται όπως πάντα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Διεθνών Μουσικών Διαγωνισμών της UNESCO, έχοντας ενταχθεί στον Άξονα Προτεραιότητας 2 «Αειφόρος Ανάπτυξη και Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική» του ΕΣΠΑ 2007 – 2013.

Η Αθήνα, από τις 4 έως τις 11 Οκτωβρίου 2014, στον πιο δύσκολο παγκοσμίως διαγωνισμό, αφιερωμένο στη μεγάλη μας Μαρία Κάλλας, θα υποδεχθεί και πάλι νέους τραγουδιστές της Όπερας από όλο τον κόσμο και το φιλόμουσο κοινό που, επί δύο χρόνια τώρα, ενδιαφερόταν για το μέλλον του καταξιωμένου διεθνώς καλλιτεχνικού γεγονότος της χώρας.

Πηγή: athensblog.touristorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!