Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Στην Έκθεση Τουρισμού της Στοκχόλμης το Porto Carras


Το Porto Carras Grand Resort συμμετείχε στην Έκθεση Τουρισμού – Γαστρονομίας «Grekland Panorama», την πρώτη έκθεση αποκλειστικά για την Ελλάδα που διοργανώθηκε στις 14-16 Φεβρουαρίου, στο υπερσύγχρονο και εντυπωσιακό εκθεσιακό κέντρο “Globe Arenas” έκτασης 3.000 τ.μ. στη Στοκχόλμη με την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού και τη συμμετοχή του ΕΟΤ.

Ο αριθμός των επισκεπτών της έκθεσης Grekland Panorama που ξεπέρασε τους 7.000 απέδειξε την ιδιαίτερη δυναμική που έχει η Ελλάδα στη Σουηδία, ως προορισμός διακοπών και ενισχύει τις προβλέψεις που υπάρχουν ότι η χώρα μας θα αναδειχθεί φέτος σε κορυφαίο προτιμητέο προορισμό σε σχεδόν όλες τις αγορές της Σκανδιναβίας, μετά από την απόφαση της αεροπορικής εταιρίας SAS να ξεκινήσει απευθείας πτήσεις από Στοκχόλμη σε Θεσσαλονίκη σε ημερήσια βάση από μέσα Απριλίου 2014.

Το συγκρότημα Porto Carras Grand Resort συμμετείχε στην έκθεση, επιδιώκοντας να δημιουργήσει διαύλους επικοινωνίας, για την αύξηση του Σκανδιναβικού εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Βόρεια Ελλάδα και στη Χαλκιδική με προβολή των προτερημάτων ευρύτερου τουριστικού ενδιαφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!