Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Αδελφοποίηση των σωματείων μπάσκετ ΑΟ Πολυγύρου και Σ.Α. Στρατωνίου


Αδελφοποίηση των σωματείων μπάσκετ Α.Ο. Πολυγύρου με το σωματείο Σ.Α. Στρατωνίου πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Α.Ο. Πολυγύρου, επισφραγίζοντας μια συνεργασία χρόνων.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο τουριστικό περίπτερο «Έξι Βρύσες» στον Πολύγυρο και παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Ευθύμης Καρανάσιος, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος, οι Δήμαρχοι Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος και Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας, ο Αντιδήμαρχος Πολυγύρου Χρήστος Βορδός, ο Πρόεδρος του ΔΣ Πολυγύρου, Δημήτρης Ζαγγίλας, ο Αντιδήμαρχος Αριστοτέλη και Πρόεδρος του Σ.Α. Στρατωνίου Κωνσταντίνος Κατσαβάκης και ο Πρόεδρος του Α.Ο. Πολυγύρου Ξενοφών Παραθύρας, που αντάλλαξαν τα λάβαρα των ομάδων, η Πρόεδρος του ΤΟ Πολυγύρου Άννα Ρόκου, παλιοί πρόεδροι των ομάδων και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!