Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΣΠΑ 24-2-2014


Το Επιμελητήριο Xαλκιδικής, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρο του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ‘‘Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα’’(ΕΠΑΝΙΙ)- ΕΦΕΠΑΕ-σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργανώνουν με θέμα: «Ενημέρωση των Δικαιούχων της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα ‘‘Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου- Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013’’ για την ορθή υλοποίηση του έργου τους. Χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες» τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 6:30 μ.μ.στα Μουδανιά στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου.
Η ενημέρωση για το πρόγραμμα θα γίνει από τα αρμόδια στελέχη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και απευθύνεται αποκλειστικά σε όσους εντάχθηκαν ως Δικαιούχοι σε αυτό.
Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας.
Η παρουσία σας στην εκδήλωση κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική και παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!