Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Η Κεντρική Μακεδονία «Μπροστά» στο Σύνδεσμό Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (ΣΕΓΕ)


Με τη  Πρόεδρο του Σύνδεσμό Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (ΣΕΓΕ) κα. Δέσποινα Τριακοσάρη και τη Γ.Γ. κα. Αΐντα Νίκα  είχαν συνάντηση εργασίας μέλη της συντονιστικής ομάδας Κεντρική Μακεδονία «Μπροστά» στα γραφεία του Συνδέσμου, με στόχο την ενημέρωση της ομάδας  ΚΜΜ για το έργο, τις δράσεις και τις προτάσεις του Σ.Ε.Γ.Ε., σχετικά με θέματα που απασχολούν τη γυναίκα επιχειρηματία.
Η κα. Τριακοσάρη ενημέρωσε τα μέλη της ομάδας ΚΜΜ για το έργο που επιτελεί ο Σ.Ε.Γ.Ε. και  ανέδειξε τους προβληματισμούς και τις προτάσεις του Συνδέσμου για την γυναίκα επιχειρηματία και για το πολύπλευρο ρόλο της στη σύγχρονη πραγματικότητα.
Από τη πλευρά τους τα μέλη της ομάδας συντονισμού τόνισαν την ανάγκη στήριξης της γυναικείας επιχειρηματικότητας  σε μία έποχή με ραγδαία αύξηση της ανεργίας στη Κεντρική Μακεδονία και ειδικότερα στις γυναίκες και πρότειναν πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη των γυναικείων επιχειρήσεων μέσα από την έρευνα και τη πληροφόρησή και στην άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας των γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!