Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ


Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014 μετά από πρόταση του προέδρου του κου Γκιλή Γεωργίου, αποφασίστηκε ομόφωνα η έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής  προς τους αγρότες.
Το κείμενο του ψηφίσματος είναι το εξής:
«Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών του νομού του, οι οποίοι διεκδικούν μια δικαιότερη οικονομική μεταχείριση του κλάδου τους, ώστε να αποφευχθεί ο οικονομικός τους αφανισμός και η επιπλέον συρρίκνωση του πρωτογενούς τομέα της οικονομίας.
Τα προβλήματα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος, έχουν ως αποτέλεσμα την επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης των παραγωγών, που μοιραία οδηγεί στην εγκατάλειψη της υπαίθρου.
Στεκόμαστε δίπλα στον αγώνα που έχουν ξεκινήσει οι αγρότες της περιοχής μας, και ευχόμαστε ο αγώνας τους να δικαιωθεί για το καλό όλης της τοπικής κοινωνίας, καθώς πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη και η στήριξη του πρωτογενή τομέα, είναι το μέσο για την αντιμετώπιση των δυσμενών οικονομικών συνθηκών που βιώνουμε όλοι μας εξαιτίας της κρίσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!