Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Σύσκεψη την Τρίτη στο Δημαρχείο Πολυγύρου για τους δασικούς χάρτες


Το φλέγον ζήτημα των δασικών χαρτών, που ταλανίζει τους αγρότες της Χαλκιδικής θα αποτελέσει το αντικείμενο της κοινής σύσκεψης φορέων, που συγκαλεί ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο.
Η συνάντηση, που πραγματοποιείται μετά τις πρόσφατες κινητοποιήσεις των αγροτών και έχουν κληθεί να συμμετέχουν οι Βουλευτές του νομού, εκπρόσωποι της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, της Διεύθυνσης Δασών, της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πολυγύρου, του Συλλόγου Λογιστών και Φοροτεχνικών του νομού.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης θα γίνει ανταλλαγή απόψεων και θα ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις για τις απαιτούμενες ενέργειες, που πρέπει να ακολουθηθούν τόσο για τους δασικούς χάρτες όσο και τους αναδασμούς.
Να υπενθυμίσουμε ότι την Παρασκευή οι αγρότες της Χαλκιδικής πραγματοποίησαν συλλαλητήριο στον Πολύγυρο και παρέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους στο Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδκής, Γιάννη Γιώργο, ο οποίος δήλωσε, εκτός από τη συμπαράστασή του, ότι θα μετέχει σε επιτροπή με εκπροσώπους που θα επιδιώξει συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ώστε να συζητήσουν τα αιτήματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!