Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Αποσυρση Στο Πατακι Των Ικεα Σε Σχημα Σταυρου: Το Ελληνικό Facebook page που πρέπει να κάνεις LIKE


Μετά το διαβολικό Furby ένα ακόμα προϊόν έρχεται να προσβάλει το θρησκευτικό αίσθημα των απανταχού Ελλήνων Χριστιανών: Το “πατάκι IKEA Liamaria σε σχήμα σταυρού”.
Εκτός από το αδιανότητο γεγονός πως ένα πατάκι έχει σχήμα σταυρού (όχι δεν είναι Χ, είναι εξακριβωμένο από επιστημονική ομάδα), βρίσκεται άκουσον, άκουσον και σε προσφορά με προκλητική έκπτωση που φτάνει το -65%!
Ευτυχώς για την Ορθοδοξία και δυστυχώς για το ίδιο το πατάκι, η άγρυπνη ελληνική κοινότητα δίνει την δική της μάχη μέσω του Facebook.
Το Facebook page “Αποσυρση Στο Πατακι Των Ικεα Σε Σχημα Σταυρου” είναι αποφασισμένο να δώσει ένα τέλος σε αυτή τη βλασφημία.

Μπες και εσύ στο Facebook page ”Αποσυρση Στο Πατακι Των Ικεα Σε Σχημα Σταυρουεδώ και κάνε το χρέος σου ως καλός Χριστιανός. Κάνε LIKE και αν θέλεις άφησε και το σχόλιο σου από κάτω. Ελέησον.


 Πηγή: techgear.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!