Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Το 9ο Διεθνές Αντικαρκινικό συνέδριο στο Porto Carras Grand Resort


Στο Porto Carras Grand Resort θα φιλοξενηθεί το 9ο Διεθνές Αντικαρκινικό συνέδριο στις 6-10 Οκτωβρίου 2014. Στο συνέδριο θα παρευρεθούν εξέχουσες προσωπικότητες του ιατρικού χώρου που ξεχωρίζουν για το έργο τους και την προσφορά τους, μεταξύ αυτών πολλοί νομπελίστες.
Διάσημο σε όλο τον κόσμο για την ιδανική τοποθεσία του, τις συνεδριακές υποδομές και την άψογη εξυπηρέτηση, το Porto Carras Grand Resort, με 18 συνεδριακές αίθουσες εκ των οποίων η μία μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 2.500 άτομα, με δυνατότητα διεξαγωγής μεγάλων συνεδρίων συνολικά μέχρι και 6.500 συνέδρων, είναι από τα ελάχιστα στην Ελλάδα που ειδικεύονται σε διεθνή συνέδρια μεγάλων απαιτήσεων. Υπερήφανος οικοδεσπότης της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2003, το Porto Carras Grand Resort παρέχει την υποδομή και το υψηλό επίπεδο ασφάλειας ενός Διεθνούς Συνεδριακού Κέντρου με τη γοητεία ενός μοναδικού θερέτρου αναψυχής.
Το Porto Carras Grand Resort, το πληρέστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Ελλάδα, βραβευμένο εννέα φορές από το Conde Nast Traveller, αποτελείται από δύο πεντάστερα Ξενοδοχεία, μία επιβλητική, παγκοσμίου φήμης Βίλα, ένα πολυτελές Καζίνο και δύο Κέντρα Θαλασσοθεραπείας και Spa. Επιπλέον, διαθέτει ένα διεθνών προδιαγραφών γήπεδο Golf 18 οπών, μία ιδιωτική Μαρίνα με 315 θέσεις ελλιμενισμού, το μεγαλύτερο και ένα από τα καλύτερα εξοπλισμένο Συνεδριακό Κέντρο της Βόρειας Ελλάδος, Ιππικό Όμιλο, Tennis Club και εννέα γήπεδα τένις, Καταδυτικό Όμιλο, Ναυτικό Όμιλο και επίσης το μεγαλύτερο βιολογικό αμπελώνα της Ελλάδος. Το συγκρότημα επίσης περιλαμβάνει 3 ελικοδρόμια και 2 υδατοδρόμια.
Το συγκρότημα Porto Carras φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία μερικά από τα σημαντικότερα διεθνή συνέδρια και εκδηλώσεις παγκοσμίου κύρους: Σύνοδος Κορυφής 2003, Επίσκεψη Προέδρου Πούτιν, Herbalife Vacations 2006, Expedia Summer Offsite 2006, Hydro Power 2006, 55th International Barman Association Meeting 2006, 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νεφρολογίας, 20ο Πανελλήνιο Νευροχειρουργικό Συνέδριο και πολλά ακόμα.
Επίσης το Porto Carras Grand Resort έχει φιλοξενήσει κορυφαίες διοργανώσεις μεγάλων πολυεθνικών και εθνικών εταιρειών όπως: ANKO AE, Astra Zeneca, Aventis Behring, Boehringer Ιnghelheim Hellas, BP Hellas, Cadbury, Coca Cola Greece, Expedia.Com και πολλές ακόμη.
Για άλλη μία φορά, η συνέπεια, η καινοτομία και η πρωτοπορία και οι συνεδριακές υποδομές,  φέρνουν το Porto Carras Grand Resort στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του συνεδριακού τουρισμού που αναζητά ποιότητα, προηγμένες υπηρεσίες και μοναδικές εγκαταστάσεις, εξασφαλίζοντας την εμπιστοσύνη των διοργανωτών και καθιερώνοντας το Resort ως τον νούμερο ένα ποιοτικό και ασφαλή προορισμό για κάθε είδους διοργάνωση και συνέδριο.

Πηγή: blog.moudaniwn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!