Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Το όνομά της πατιέται στο google 12.000 φορές το μήνα!!! Δείτε γιατί...


Κάτι έχουν αυτοί οι Βρετανοί με το μεγάλο στήθoς! Όλα μα όλα τα πουλέν μοντέλα που κάνουν θραύση στη Βρετανία έχουν απαραιτήτως ένα βασικό χαρακτηριστικό XXL. Τα μεγάλα bοοbs.
Τα μοντέλα από τη Γαλλία είναι λεπτεπίλεπτες μιμόζες, τα μοντέλα από τη Βραζιλία είναι τρισδιάστατα στην ... πίσω όψη, τα μοντέλα από τη Ρωσία είναι δίμετρες αποστασιοποιημένες... με τον ίδιο τρόπο τα μοντέλα από τη Βρετανία είναι προκλnτικώς εμπροσθοβαρή - και συχνά χωρίς ίχνος σιλικόνης.
Η Βρετανίδα Holly Peers ακολουθεί αυτό το... στερεότυπο και φωτογραφίζεται 9 στις 10 φορές χωρίς στnθόδεσμο. Το κορίτσι από το Μάντσεστερ είναι το πιο σeξι μωρό του περιοδικού Nuts στη θέση Νο.6. Το όνομά της πληκτρολογείται στο google 12.000 φορές το μήνα και το νούμερο του στηθoδεμου που φοράει είναι 32F. Η λέξη Γαργαντούας σας λέει κάτι;

Πηγή: to-gamato.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!