Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Σούπερ Λίγκα: Δύσκολη νίκη ο Ολυμπιακός επί του Παναιτωλικού με 2-1


Την 20η νίκη του στο πρωτάθλημα και 11η σε ισάριθμα ματς στο Καραϊσκάκη πέτυχε σήμερα ο Ολυμπιακός επί του Παναιτωλικού με , στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Οι Πειραιώτες παραμένουν η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος (έχουν και 2 ισοπαλίες) και με το νέο «τρίποντο» που πήραν πλησίασαν ακόμη πιο κοντά στο βασικό εφετινό τους στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου.
Το συγκρότημα του Μίτσελ δυσκολεύτηκε πάρα πολύ απέναντι στην ομάδα, από την οποία στο παιχνίδι του α΄ γύρου είχε την πρώτη απώλεια βαθμών (0-0 στο Αγρίνιο). Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, έβαλαν δύσκολα στους «ερυθρόλευκους» από το ξεκίνημα, καθώς στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Ρομπέρτο κατάφεραν να προηγηθούν με το πλασέ του Καμαρά (5΄) μετά την ασίστ του Γοδόι.
Μετά το 15΄ οι Πειραιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν την άμυνα του Παναιτωλικού. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 26΄ από την κοντινή κεφαλιά του Ολαϊτάν, ενώ σε άλλες δύο περιπτώσεις, με ισάριθμα σουτ του Μανιάτη, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ολική ανατροπή του σκηνικού. Πριν το γκολ, στο 19΄, ο Σέποβιτς βρέθηκε απέναντι στο Ράφαελ, αλλά αντί να σουτάρει επιχείρησε να γυρίσει τη μπάλα προς το σημείο του πέναλτι, όπου ο Γκάλο πρόλαβε να απομακρύνει τη μπάλα.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν ήταν διαφορετική στην επανάληψη. Οι παίκτες του Μίτσελ ήταν μόνιμα στην επίθεση και προσπαθούσαν, κυρίως από τα δεξιά, με τους Κάμπελ και Σαλίνο, να διασπάσουν την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων , χωρίς να τα καταφέρνουν, παρά τις δύο κλασικές ευκαιρίες του Ολαϊτάν.
Στο 71΄, όμως, από λάθος του Μπακάκη στο κόρνερ του Ιμπαγάσα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του και ο διαιτητής Μήτσιος υπέδειξε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κάμπελ (2-1).

Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!