Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Σαλέ για ακριβά γούστα!


Χαμάμ, Σεφ, ξεχωριστά- ιδιαίτερα γευστικότατα πιάτα, προσωπικός οδηγός και πολλά άλλα θα έχετε στην διάθεσή σας αν επισκεφτείτε ένα από τα πιο πολυτελή σαλέ της Ευρώπης! Σαλέ που θα σας μαγέψουν και θα σας αφήσουν μία γλυκιά ανάμνηση στο μυαλό και την σκέψη σας! Τα πολλά μηδενικά στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς, αποτελούν την αφορμή για αυτή την επίσκεψη, για αυτό το ταξίδι!

Πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει το Chalet Bella Coola, Verbier στην Ελβετία! Η απόλαυση δεν σταματά μόνο στην Θέα. Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το μπάνιο του στην θερμαινόμενη πισίνα, να χαλαρώσει στο δικό του Χαμάμ, αλλά και να απολαύσει ένα ποτήρι σαμπάνια, από την ποικιλία που διαθέτει το συγκεκριμένο σαλέ! Η διαμονή για μία εβδομάδα στοιχίζει 32.650 δολάρια.

Μία στάση στο Chalet Le Coquelicot, Courchevel 1850, στην Γαλλία, θα σας έκανε να αισθανθείτε πραγματικά διάσημος, μιας και στο συγκεκριμένο σαλέ ε΄χουν παρελάσει σπουδαίες προσωπικότητες του πολιτικού και όχι μόνο Βίου της Γαλλίας και Παγκοσμίως! Κάποιες από τις προσωπικότητες αυτές είναι, ο πρίγκιπας της Βρετανίας Χάρι, ο Πρόεδρος του Καζακστάν Nursultan Nazarbayev και άλλοι ρώσοι ολιγάρχες. Διαθέτει πολυτελέστατες πισίνες, μασάζ, Θέα και φυσικά Όνομα! Οι τιμές για τη διαμονή μιας εβδομάδας ξεκινούν από 52.945 δολάρια.

Το Chalet Artemis, St Anton, στην Αυστρία, ξεχωρίζει για πολλούς και διαφόρους λόγους! Ένας από τους λόγους αυτούς είναι ότι από εκεί έχουν περάσει σπουδαία ονόματα του Χολιγουντιανού βίου, όπως ο Brand Pitt και η Angelina Jolie. Iδιωτικό σινεμά, χαμάμ, πισίνες, εστιατόρια και τον Σεφ έτοιμο να σας ευχαριστήσει είναι κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά του! Οι τιμές για τη διαμονή μιας εβδομάδας ξεκινούν από 3.415 δολάρια το άτομο.

Πηγή: touristorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!