Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Συλλήψεις στην Χαλκιδική για παράνομα καταστήματα


Ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος πραγματοποίησαν τη Δευτέρα αστυνομικοί στην Χαλκιδική.

Ειδικότερα συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, για παραβίαση σφραγίδων που είχε θέσει η αρμόδια Αρχή, για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και για κατάληψη αιγιαλού χωρίς άδεια.

Ακόμη συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, για κατάληψη αιγιαλού χωρίς άδεια και ένας ημεδαπός, στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και για στέρηση πιστοποιητικού υγείας.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο των ελέγχων, συνελήφθη ένας ημεδαπός, στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, για άσκηση εμπορικής δραστηριότητας εκτός καταστήματος χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή (καντίνα) και για στέρηση πιστοποιητικού υγείας.

Επιπλέον, θα ενημερωθούν και οι κατά περίπτωση συναρμόδιες Υπηρεσίες για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.

Πηγή: voria.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!