Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Ράνια Θρασκιά: Καλοκαιρινή εξόρμηση στη Χαλκιδική



Σε στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ευτυχίας βρίσκεται η Ράνια Θρασκιά, που απολαμβάνει τον καλοκαιρινό καιρό από την αγαπημένη της Χαλκιδική.

Μπορεί να έχουν ακουστεί πολλά και για εκείνη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, πάντως η ίδια δεν φαίνεται να αγχώνεται και φροντίζει να απολαύσει το καλοκαίρι σε γνώριμα μέρη. Εννοείται πως ο προορισμός για μια φανατική Θεσσαλονικιώτισσα είναι η πανέμορφη Χαλκιδική όπου και βρίσκεται αυτές τις μέρες η Ράνια Θρασκιά.
Η παρουσιάστρια ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στοinstagram δύο φωτογραφίες με το καταπράσινο τοπίο, λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα στο σημείο όπου και διαμένει. Μια φωτεινή και καλοκαιρινή "καλημέρα" για όλους όσους την ακολουθούν στο instagram.  
"Γιατί σαν την Χαλκιδική δεν έχει" σημειώνει η Ράνια κάτω από τη φωτογραφία.

"Κοιτώντας από το 1ο στο 2ο πόδι" γράφει στη δεύτερη φωτογραφία που ανέβασε από το μέρος όπου χαλαρώνει φέτος το καλοκαίρι.




Πηγή: gr.celebrity.yahoo.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!