Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ποιοι (;) θα παραμείνουν


Οι παίκτες που θα αναγκαστούν το καλοκαίρι να διαπραγματευτούν από μηδενική βάση την συνεργασία τους με τον ΠΑΟΚ, λόγω της λήξης του συμβολαίου τους.
Η φετινή σεζόν δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα οι επιτελείς του "Δικεφάλου" να είναι αναγκασμένοι το καλοκαίρι να θέσουν εκ νέου επί τάπητος τον σχεδιασμό και να αποφασίσουν ποιους παίκτες θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ, ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν και ποιων το συμβόλαιο θα ανανεωθεί.
Αρκετοί, εξάλλου, είναι οι παίκτες που θα αναγκαστούν να διαπραγματευτούν από μηδενική βάση την συνεργασία τους με τον ΠΑΟΚ, λόγω της λήξης του συμβολαίου τους. Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου", λοιπόν, θα κληθούν να αποφασίσουν με ποιους απ' αυτούς θα συζητήσουν για να παραμείνουν κάτοικοι Τούμπας ή το αντίθετο. Πάμε, όμως, να τους δούμε αναλυτικά:
Μίκαελ Γκσπούρνινγκ
Ο Αυστριακός τερματοφύλακας υπέγραψε τον περασμένο Ιανουάριο εξάμηνο συμβόλαιο, αλλά το διάστημα παρουσίας του στον ΠΑΟΚ πέρασε απαρατήρητο, οπότε δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Έχει γράψει μόλις μία συμμετοχή την φετινή σεζόν.
Αλβες Λίνο
Οι εμφανίσεις του σε κάνουν να ξεχάσεις τα 37 του χρόνια. Ποδοσφαιριστής που έχει προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ μπορεί, σίγουρα, αν παραμείνει να ανταποκριθεί έστω και για λίγα λεπτά σε υψηλό επίπεδο. Έχει γράψει 42 συμμετοχές και ένα γκολ την φετινή σεζόν.
Γιώργος Γεωργιάδης
Έπαιξε σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες μόνο επί ημερών Μπόλονι στον ΠΑΟΚ. Έχει, μεταξύ άλλων, στο ενεργητικό του την εκπληκτική εμφάνιση και τις δύο ασίστ στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, αλλά δεν είχε διάρκεια στην απόδοσή του με αποτέλεσμα στις περισσότερες των περιπτώσεων να μην καταφέρει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Εχει γράψει 16 συμμετοχές και ένα γκολ την φετινή σεζόν.
Ζβόνιμιρ Βούκιτς
Λίρα εκατό έχει αποδειχθεί ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, αφού όποτε έχει κληθεί να αγωνιστεί έχει βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Παρά τα 35 του χρόνια και αυτός, όπως και ο Λίνο, μπορεί να χαρίσει στον ΠΑΟΚ μερικές ποιοτικές στιγμές. Έχει γράψει φέτος 38 συμμετοχές και 15 γκολ.
Κοστίν Λάζαρ
Ο Ρουμάνος μέσος είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής αλλά έχει πολλές αυξομειώσεις στην απόδοσή του, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να μην νιώθει σιγουριά καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν. Έχει γράψει 42 συμμετοχές και δύο γκολ την φετινή σεζόν.
Κώστας Κατσουράνης
Ερωτηματικό κατά πόσο ο πολύπειρος μεσοαμυντικός μπορεί τη νέα σεζόν να προσφέρει στον ΠΑΟΚ όσα πρόσφερε 1,5 χρόνο πριν, όταν, δηλαδή, συμφώνησε να έρθει στην Τούμπα. Έχει γράψει φέτος 46 συμμετοχές και τρία γκολ.
Μπίμπρας Νάτχο
Ο Ισραηλινός διαθέτει την ποιότητα για να ηγηθεί του ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν, αλλά η παραμονή του μόνο εύκολη περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού αναμένεται το καλοκαίρι να προσελκύσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων. Έχει γράψει φέτος 20 συμμετοχές και τρία γκολ.
* Το θέμα δεν αφορά τους παίκτες που έπαιζαν στον ΠΑΟΚ με την μορφή δανεισμού

Πηγή: olapaok.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!