Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Δείτε γιατί συνελήφθησαν έντεκα άτομα το τελευταίο 24ωρο στη Βόρεια Ελλάδα


Στην Βέροια Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βέροιας, συνελήφθη μία υπήκοος Βουλγαρίας 20 ετών, διότι αφαίρεσε από σούπερ μάρκετ προϊόντα αξίας 12 ευρώ και τράπηκε σε φυγή χωρίς να πληρώσει το σχετικό αντίτιμο. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Επίσης, στον Άραχο Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ημαθίας, συνελήφθησαν δύο άτομα ηλικίας 30 και 41 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που επέβαιναν οι προαναφερόμενοι βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ημιτελές τσιγάρο κάνναβης βάρους 0,6 γραμμαρίων, που κατείχαν από κοινού. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.

Επιπλέον, στα Γιαννιτσά Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, συνελήφθησαν δύο άτομα ηλικίας 22 και 21 ετών, διότι στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 1,4 γραμμαρίων και στην κατοχή του 21χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη και εμπορικό καπνό βάρους 1,1 γραμμαρίου. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.

Ακόμη, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στις Περιφερειακές Ενότητες Κιλκίς και Χαλκιδικής, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και διέμεναν παράνομα στην ελληνική επικράτεια, ενώ σε βάρος τους θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής. Επιπλέον, συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στην ελληνική επικράτεια και οι δύο εκ των ανωτέρω είναι καταχωρημένοι στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων Αλλοδαπών.

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!