Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Γατοκαφενείο στην Νέα Υόρκη


Μετά το Λονδίνο και το Τόκιο, η Νέα Υόρκη έγινε η Τρίτη κατά σειρά πόλη που απέκτησε την δική της καφετέρια με γάτες.

  Το «Cat Cafe» στο «Μεγάλο Μήλο», άνοιξε τις πύλες του ως καταφύγιο σωτηρίας των αδέσποτων γάτων, αλλά πολύ γρήγορα μετατράπηκε σε στέκι των γατόφιλων.

  Οι επισκέπτες παραχωρούν ένα φιλοδώρημα ή πληρώνουν ένα αντίτιμο ανάλογο με τον χρόνο παραμονής τους στο σαλόνι, όπου μπορούν να απολαύσουν το ρόφημα τους.

  Το μαγαζί μέσω σεμιναρίων που παραδίδονται από κλιμάκιο ειδικών αλλά και κτηνιάτρων, προσφέρει ενημέρωση τόσο για τη συμπεριφορά των τετράποδων όσο και για τις ιδιαιτερότητες τους.  Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να γίνει ανάδοχος, επιλέγοντας μια από τις γάτες που τριγυρνάνε εντός της καφετέριας.

  Όσοι λάτρεις της γάτας θελήσουν να επισκεφτούν το καφενείο, θα πρέπει να είναι οπλισμένοι με υπομονή καθώς τις περισσότερες ώρες λειτουργίας του, οι ουρές που σχηματίζονται στην αναμονή αποτελούν συνηθισμένο φαινόμενο.

Πηγή: touristorama.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!