Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική Urban αξιοθέατα ή buzzing παραλίες;


Θέλεις την έντονη ζωή μίας μεγάλης πόλης ή χαλάρωση σε μαγευτικές παραλίες και φυσικές ομορφιές; Μήπως θέλεις να συνδυάσεις και καταγάλανες θάλασσες και buzzing στιγμές; Δε χρειάζεται να πάρεις καμία μεγάλη απόφαση. Αυτό το καλοκαίρι μπορείς να τα έχεις όλα σε έναν από τους πιο όμορφους ελληνικούς προορισμούς. Τη Θεσσαλονίκη που κάθε καλοκαίρι πάει πακέτο με τη Χαλκιδική και τις αμέτρητες επιλογές διασκέδασης, μία για κάθε διάθεση!

Ξεκινώντας από τη συμπρωτεύουσα θα ανακαλύψεις ότι αυτή η πόλη έχει "ζωή" ακόμα και τον Αύγουστο. Αφού περιπλανηθείς από τ πρωί στα κλασικά -αλλά πάντα εντυπωσιακά- αξιοθέατα της πόλης, το βράδυ σε περιμένει μία όμορφη γωνιά της πόλης για καλό φαγητό ή για διασκέδαση.

Κάπως έτσι από τη βόλτα στη Νέα Παραλία, το Λευκό Πύργο, τα Μουσεία και τη Πλατεία Αριστοτέλους ίσως βρεθείς να απολαμβάνεις το καφέ σου στην περιοχή της Ικτίνου ή να πίνεις cocktails και σφηνάκια στην περιοχή γύρω από τη Συγγρού. Αν πάλι έχεις ξεκινήσει τη μέρα σου στα γραφικά Κάστρα, με όλη τη Θεσσαλονίκη να στέκεται κάτω από τα πόδια σου, τότε σίγουρα ένα παραδοσιακό μεζεδοπωλείο θα σε κρατήσει στην περιοχή μέχρι αργά το βράδυ. Μην αναρωτιέσαι γιατί. Οι ρυθμοί στη Θεσσαλονίκη αυτή την εποχή είναι αργοί και πάντα απολαυστικοί, για όσους θέλουν να νιώσουν τη μαγεία της πόλης.

Είναι αλήθεια ότι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο "εθιστική" που δεν μπορείς εύκολα να την αποχωριστείς, ωστόσο μία ολιγοήμερη απόδραση στη Χαλκιδική είναι κάτι που οφείλεις στο καλοκαίρι σου.  Γιατί "σαν τη Χαλκιδική, δεν έχει" όπως λένε οι ντόπιοι, αλλά ακόμα και "αν έχει", πάλι αξίζει να δεις όλα αυτά που την κάνουν ξεχωριστή. Από τα υπέροχα beach bars και τη δυνατή διασκέδαση στο πρώτο πόδι, μέχρι τις καταγάλανες αμμώδεις παραλίες και  τον ασύγκριτο φυσικό πλούτο που κυριαρχεί στο δεύτερο.

Αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά για να ετοιμάσεις τώρα τις βαλίτσες σου για Θεσσαλονίκη τότε μπες εδώ και ετοιμάσου για να κερδίσεις υπέροχες καλοκαιρινές αναμνήσεις.. και όχι μόνο.  Η Shell σε συνεργασία με το booking.com,  σου δίνουν τη μοναδική δυνατότητα να fullάρεις φέτος από καλοκαίρι. Κλείσε διακοπές στο www.shellsmart.gr, κέρδισε 5% της κράτησης σε καύσιμα Shell  και επιπλέον Smart πόντους και ζήσε ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

Πηγή: lifo.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!