Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Ηγουμενίτσα: Μυστήριο με πτώμα νεαρού στο δίαυλο του λιμανιού


Σε νεαρό άνδρα ηλικίας, περίπου, 30 ετών,ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε  το πρωί της Κυριακής στο δίαυλο του λιμανιού της Ηγουμενίτσας.

Η σορός είχε αρχικά εντοπιστεί αρχικά το Σάββατο από διερχόμενο ψαροκάικο,το οποίο και ενημέρωσε το λιμενικό σώμα,το οποίο παρά τις έρευνες, που πραγματοποίησε μέχρι τη δύση του ηλίου στην περιοχή, δεν κατάφερε να τη βρει.

Το πρωί της Κυριακής, ο καπετάνιος του φέρι "ΛΕΥΚΙΜΗ", ενημέρωσε εκ νέου το λιμενικό για την ανεύρεση του πτώματος και λίγη ώρα μετά σκάφος του λιμενικού κατάφερε και το περισυνέλεξε!

Όπως αναφέρει το  epirusgate, δεν υπάρχουν στο πτώμα εμφανή σημάδια από χτυπήματα.

Αυτό που προβληματίζει τους λιμενικούς,είναι το γεγονός πως στο δεξί χέρι του άτυχου νεαρού, υπήρχαν δεμένα δυο μπουκάλια με εμφιαλωμένο νερό.

Σημειώνεται, ότι  σορός, στο πλαίσιο της έρευνας για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου, αναμένεται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, από τον ιατροδικαστή Θεόδωρο Βουγιουκλάκη.

Πηγή: directnews.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!