Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Με single-player και local multiplayer το Splatoon


Το Splatoon ήταν αν μη τι άλλο ένα από τα πιο «φρέσκα» concepts που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια της φετινής Ε3. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο third-person shooter με πολλά χρώματα και πολλές… υποσχέσεις. Ο παραγωγός Hisashi Nogami ήταν ξεκάθαρος σ’ ότι αφορά το παιχνίδι και το περιεχόμενο της τελικής έκδοσης του Splatoon, το οποίο αναμένεται να προσφέρει περισσότερα modes από αυτό που είδαμε στο Digital Event της Nintendo. Ο ενδιαφέρον αυτός τίτλος θα συμπεριλαμβάνει single-player, αλλά και την δυνατότητα του 1v1 μέσω τοπικής σύνδεσης(!) δημιουργώντας έτσι μία εντελώς διαφορετική εμπειρία από αυτή που προσφέρεται στο online 4v4 mode.
Στο μόνο πράγμα στο οποίο φαίνεται να «ψάχνεται» ακόμη η ομάδα ανάπτυξης σε ότι αφορά το local multiplayer, είναι το κατά πόσο θα «χωρίσει» το split screen σε Gamepad και τηλεόραση, προσφέροντας ουσιαστικά την δυνατότητα στους παίκτες να αφοσιωθούν ο καθένας στην «δική του» οθόνη. Ο παραπάνω τρόπος είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν (με μεγάλη επιτυχία) και από το Sonic & All-Stars Racing Transformed. Το local multiplayer επιβεβαιώνει έστω και έμμεσα την συμβατότητα του παιχνιδιού και με άλλα χειριστήρια πέρα από το Wii U Gamepad, κάτι που δεν είχε ξεκαθαριστεί από τους δημιουργούς τις πρώτες μέρες του Nintendo Digital Event. Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι το Splatoon θα κυκλοφορήσει το 2015 αποκλειστικά για το Wii U τόσο σε ψηφιακή όσο και σε φυσική μορφή.

Πηγή: enternity.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!