Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Χαλκιδική: Οι ζαρτιέρες και τα πουκάμισα με τις μεγάλες τσέπες - Αυτή είναι η σπείρα Σέρβων που άδειαζε κοσμηματοπωλεία!


Τρεις Σέρβοι είχαν ρημάξει τα κοσμηματοπωλεία στην Χαλκιδικήαλλά και τη Στερεά Ελλάδα.
Πρόκειται για δύο άντρες ηλικίας 50 και 58 ετών και μία 39χρονη γυναίκα. Ο ένας άνδρας προσποιούμενος τον πελάτη απασχολούσε τον ιδιοκτήτη ή τον υπάλληλο βγάζοντας τους έξω από το κατάστημα, δήθεν για να δουν τη βιτρίνα. Οι άλλοι δυο Σέρβοι έβρισκαν ευκαιρία και έμπαιναν στο κατάστημα και αφαιρούσαν κοσμήματα από τις προθήκες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα έκρυβαν σε ειδικά διαμορφωμένες κρυφές τσέπες, σε πουκάμισα ο άνδρας και κορσέ με ζαρτιέρες η γυναίκα.

Εξιχνιάστηκαν τουλάχιστον 11 περιπτώσεις κλοπών σε κοσμηματοπωλεία της Χαλκιδικής, των Δελφών και της υπόλοιπης Στερεάς Ελλάδας. Η αξία των τιμαλφών ξεπερνά τις 150.000 ευρώ. Από την έως τώρα έρευνα των αστυνομικών αρχών της Φθιώτιδας, που παρακολουθούσαν και πέτυχαν τη σύλληψη των μελών της σπείρας δεν προκύπτει σύνδεση τους με τους διαβόητους "Ροζ Πάνθηρες".

Πηγή: newsit.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!