Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ξεκίνησαν οι διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Ν. Προποντίδας


Άρχισαν οι διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση Δημοτικής Κίνησης ενόψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου, για το Δήμο Ν. Προποντίδας.
Μέλη και στελέχη, αλλά και δημότες, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεντρώθηκαν στις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής στο Πνευματικό Κέντρο των Ν. Μουδανιών για τη συζήτηση που ακολούθησε.


Ο Χρήστος Σακκάς, ο Στέλιος Παπαματθαίου, αλλά και ο κ. Γλαράκης, τόνισαν μεταξύ άλλων ότι οι παρατάξεις που διοικούσαν τους Δήμους αποτελούν μέρος του συστήματος εξουσίας, καλώντας τον κόσμο να διαμορφώσει τον Δήμο που πραγματικά έχει ανάγκη, με μοχλό οργάνωσης την κοινωνική αλληλεγγύη, τη στήριξη του κοινωνικού ιστού και τον σεβασμό προς το περιβάλλον.


Να σημειώσουμε ότι θα ακολουθήσουν και επόμενες συναντήσεις, ενώ στην πρώτη συνάντηση εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι παραβρέθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χάρης Σαρόγλου, αλλά και ο επικεφαλής της ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ν. Προποντίδας Ανδρέας Παπαγιάννης και αρκετοί συνεργάτες του.



Πηγή: halkidikifocus.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!