Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Bruce Banner vs. Hulk ή αλλιώς... iPhone 6 4,7 vs 5,5 ιντσών!


Και οι δύο εκδόσεις των 4,7 και 5,5 ιντσών των νέων μοντέλων iPhones, αναμένεται να ξεκινήσουν να παράγονται μέσα στον επόμενο μήνα, σύμφωνα με αναφορά της ιστοσελίδας του Bloomberg και πιθανολογεί την ταυτόχρονη κυκλοφορίας τους.

Προηγούμενες αναφορές έδειξαν πως θέματα με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και της τεχνολογίας απεικόνισης για το μεγαλύτερο από τα δύο μοντέλα των 5,5 ιντσών, είχαν προκαλέσει την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του κατά δύο μήνες. Νεότερη έκθεση αυτόν τον μήνα έκανε λόγο για επίλυση των προβλημάτων της μπαταρίας, χωρίς όμως να κάνει αναφορά για το αν θα ξεκινήσει ταυτόχρονα η διάθεση των δύο μοντέλων.

Φανταζόμαστε πως το απόθεμα του μεγαλύτερου μοντέλου αναμένεται να είναι χαμηλότερο από το μοντέλο των 4,7 ιντσών κυρίως λόγω της πολύπλοκης κατασκευής και την ανάγκη ελέγχου της παραγωγής με γνώμονα τη ζήτηση και αναλόγως να κρίνουν για την αύξηση της ή μη.

Πηγή: myphone.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!