Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Γαμπρός θα ντυθεί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος!


Το πήρε απόφαση ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και στις 12 Ιουλίου θα ενώσει τη ζωή του για πάντα με την εκλεκτή της καρδιάς του Τζοάννα Δέδη.
Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου οκτώ χρόνια και αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα γιατί θέλει άμεσα να αποκτήσει παιδί, όπως αποκαλύπτουν στενοί του φίλοι. Ο γάμος, όπως αναφέρει η Real θα γίνει σε εκκλησάκι μέσα στο κέντρο δεξιώσεων Polis που βρίσκεται στον κόμβο Ρυσίου, στην περιοχή Ταγαράδες στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Στον ίδιο χώρο θα ακολουθήσει δεξίωση αμέσως μετά το μυστήριο για τους καλεσμένους του ζευγαριού. Οι δυο τους θέλουν να μοιραστούν την πιο ευτυχισμένη στιγμή της κοινής τους ζωής με στενούς συγγενείς και φίλους αλλά και οι συμπαίκτες του Αβραάμ στην εθνική ομάδα και στον Ολυμπιακό. Το ζευγάρι αυτές τις ημέρες βρίσκεται στον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής για ολιγοήμερες διακοπές μαζί με το αγαπημένο του σκυλάκι, την Τζούλια, ράτσας κανίς, και χαλαρώνει πριν μπει στην τελική ευθεία για τη μεγάλη ημέρα του γάμου του.

Πηγή: gossip-tv.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!