Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Συλλήψεις δύο ατόμων σε Χαλκιδική και Σέρρες- Εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για υπεξαίρεση και ναρκωτικά


Συνελήφθη προχθές το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, ένας άντρας 60 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.
Συγκεκριμένα, ο προαναφερόμενος εντοπίστηκε στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε από τις Αρχές Γερμανίας ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για παρακράτηση και παράνομη υπεξαίρεση εισφορών και εργασία αλλοδαπού χωρίς άδεια.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης.
Επίσης συνελήφθη χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νιγρίτας Σερρών, ένας 56χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.
Ειδικότερα, στη Νιγρίτα Σερρών, σε αστυνομικό έλεγχο του 56χρονου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 4 ετών, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Πηγή: thestival.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!