Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Υπάρχει θέμα με Αναστασίου


Η χρονιά ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Υπήρχε κορμός δύο ετών με Έλληνες παίκτες ο προπονητής πήρε όποιον παίκτη ήθελε και όλοι στην Λεωφόρο έλεγαν ότι «πάμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα». Η πορεία όμως μέχρι στιγμής δεν ήταν η αναμενόμενη. Ο αποκλεισμός από Μπριζ και Καμπάλα δυσκόλεψε πολύ τα πράγματα για τον Αναστασίου ο οποίος πλέον είχε να ασχοληθεί μόνο με το πρωτάθλημα. Στον Παναθηναϊκό ήξεραν ότι το αδύνατο σημείο της ομάδας εδώ και δύο χρόνια είναι το νωθρό ξεκίνημα και ότι μια καλή αρχή θα αποτελούσε σημείο κλειδί για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Στην αρχή έτσι έγινε. Παρά το σοκ από τους Αζέρους οι πράσινοι ξεκίνησαν με 2 στα 2 χωρίς να παρουσιάζουν τρομερή εικόνα παίρνοντας όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όμως χθες το βράδυ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων έχασε με κάτω τα χέρια και πλέον όλοι βρίσκονται απέναντι από τον Αναστασίου ο οποίος φαίνεται να έχει χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων. Πολλά θα κρίνει η επιστροφή Αλαφούζου στην Αθήνα που αναμένεται σύντομα όμως και να δηλωθεί για ακόμα μια φορά στήριξη στον Αναστασίου είναι βέβαιο πως θα περιμένουν στην γωνία για την επόμενη γκέλα της ομάδας για να τον τελειώσουν.

Πηγή: rizopoulospost.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!