Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Χαλκιδική: Οι εργαζόμενοι κατέλαβαν όλα τα μεταλλεία


Στην κατάληψη όλων των Μεταλλείων Χαλκιδικής προχώρησαν από χθες (ημέρα Δευτέρα) οι εργαζόμενοι, σε μια κίνηση που έγινε για συμπαράσταση στους συναδέλφους τους οι οποίοι παραμένουν για 9η συνεχή ημέρα στις στοές της Ολυμπιάδας.
Η κατάληψη αποφασίστηκε μετά την επίδοση προς την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός της διαταγής επιθεώρησης μεταλλείων για πλήρη απομάκρυνση των εργαζομένων από τους χώρους εργασίας, σε συνέχεια της απόφασης του πρώην υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Π. Σκουρλέτη.
Στην ανακοίνωση των εργαζομένων υπογραμμίζεται ότι την πρόσβαση και την ασφάλεια στο εργοτάξιο έχει αναλάβει ομάδα περιφρούρησης.
Τέλος, έχει ζητηθεί από την εταιρεία το τμήμα ασφάλειας της να περιοριστεί μόνο στη φύλαξη των περιουσιακών στοιχείων της Ελληνικός Χρυσός. »Καλούμε τον καθένα σε συστράτευση μαζί μας στον δύσκολο και δίκαιο αγώνα των εγκλείστων συναδέλφων μας στις υπόγειες στοές», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Πηγή: Newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!